70669.jpg             

Viikonloppu meni pirtsakasti. Etenkin eilinen. Oltiin Pinnin kanssa vanhempieni luona kylässä ja käytiin pitkällä metsälenkillä Millin ja Pinnin kanssa. Pinni ja Milli sai etsiä muovista lelupatukkaa syvästä hangesta ja myös rämmittiin isän kanssa aina pusikoihin piiloon, kun koirat paineli edellä äidin kanssa. Eli sangen normaali sunnuntai. :) No Pinni rakastaa tuota kadonneiden ihmisten etsintää ja on siinä vähän liiankin hyvä.

Sitten iltapäivällä tultiin Pinnin kanssa kotiin ja.... megalätäkkö ja papanakasa sohvalla... :/ Eilen sain jo pestyä tuon vanhan tilkkutäkin sohvan päältä ja nyt koneessa odottaa vuoroaan itse sohvanpäällinen. Osasihan tätä jo vanhasta kokemuksesta odottaa. Käänsin sohvapatjan kaksinkerroin kun ajattelin ettei Leevi pääsisi sitten niin korkealle hyppäämään. Mitä vielä, yhden kerran sain napata sen ja pistää takaisin lattialle ja seuraavilla kerroilla ei sitten tarvinnut kuin sanoa painokkaasti niin Leevi tuli jo itse sujuvasti alas. Jaapajaa... Nyt poitsu on vielä häkissä ja saa olla siellä niin kauan, että ollaan ulkoiltu Pinnin kanssa ja olen käynyt kaupassa. Hyvästi yövapaus, hyvästi makuuhuone ja joku este tohon sohvallekin pitää kehittää.

Vien ehkä Leevin leikattavaksi aika pian. Sitten olen vakaasti aikonut hankkia Leeville tyttökanikaverin. :) Hupu ainakin hiukan masentui leikkauksen jälkeen ja ei tuo Pinnikään sitten enää tunnu niin kiinnostavalta, joten kaveri pitää hankkia. Vähän lisää eloa tähän kämppään. :)