55899.jpg 

Täällä jälleen sangen normaali meno. Pinni tuossa äsken riehui, nyt nukkuu jaloissa ja Leevi syö tapettia. "Leevi ei!" Vaihdoin tonne "minä" kohtaan kuvan, itseasiassa kolme, kun se vanha oli niin hämärä. Valitan tota virnettä. :)

"Hei Leevi, nyt irti siitä."

Pinniltä löytyi yksi haljennut kynsi. :( Hermon pää oli siinä ihan kosketeltavissa, mutta ei onneksi ollut revennyt. Täytyy tarkastella sitä aina välillä. Onneksi hermoa ei näkynyt kuitenkaan paljoa ja pitkät tassukarvatkin vähän suojaa.

Pitäisi Pinnin kanssa päästä mukaan johonkin ryhmään. Mua kiinnostaisi eniten se missä etsitään kadonneita ihmisiä, hakuako se nyt sitten oli. Siitä Pinnikin varmasti eniten tykkäisi. Kaikki mun yritykset tuntuu vaan aina kaatuvan johonkin "ryhmät täynnä" tai "emme ota uusia jäseniä" juttuihin. Masentavaa. Menee vaan lähes kaikki into kun yrittämisestä huolimatta mistään ei tule mitään. Tai sitten niissä vaaditaan jotain ihme kokeita, ennenkuin pääsee mukaan. Ihan kuin yliopistoon olisi taas pyrkimässä, lähes yhtä vaikealta tuntuu. Pitää hakea, käydä kokeissa, jonottaa, jännittää... No pitää nyt kuitenkin yrittää ottaa taas noista selvää. Yleensä olen aina väärään aikaan liikkeellä näissä asioissa, juuri silloin kun ilmoittautuminen on loppunut jo ajat sitten.

No nyt menen keittämään pyönävelliä. (Kävin aamulla nimiarkistossa liittyen Paikannimet kultturien tutkimuksessa-luentoihin, siellä oli myös kaikenlaisia kivoja murresanoja.) Tänään olisi ohjelmassa imurointia ja Leevin häkin siivousta. Tietysti myös reipasta ulkoilua Pinnin kanssa ynnä muuta touhuamista.

             55020.jpg

Ainiin ja tuota kameran käyttöäkin pitäisi taas opiskella...