67435.jpg

Jippii!! Pinni näki tänään vihdoin äitinsä Fiinan ja siskonsa Foxin. :) Saivat koirat hieman juosta ja me emännät päiviteltiin kaikenlaista aina talvilaiskotuksesta hiekkalaatikossa elämiseen. Onneksi mä en ole ainoa joka on talvisin hieman väsy ja joka asustaa hiekkalaatikossa näin keväisin. :)

Pinni ohittelee nykyään jo ihan kivasti pyöräilijät ja lenkkeilijät. Tosin sillon sen on päästävä tien oikeaan laitaan ja parasta on jos se löytää vielä jonkun kepin tai tikun suuhunsa.

Leevi ei ole tänään käynyt kertaakaan pissimässä sohvalle! :) Ei edes silloin kun oltiin Pinnin kanssa ulkona. Leevi on rauhoittunut kastraatiosta niin paljon, että nyt luulen sen olevan kokoajan sairas kun on niin rauhallinen. Iltaisin on melko vilkas vieläkin, mutta päivät enimmäkseen velttoilee. Laiska, tyhmä ja saamaton. No ei sentäs. :)

Ressulla oli eilen ja tänään hikka. Eli siis kaneillakin voi olla hikka.

Huom. Lisäsinpä tonne tommosen laskurin ja se siis alkaa laskea tästä hetkestä. Voiko ne muustakaan alkaa laskea? No en minä tiedä, mut siin se nyt on. Ihan hömppä, mut kai se on joku musthave juttu.. :)