65405.jpg

Jihuu! Juhlinnalta huippumukavien tuttavuuksien kanssa toivuttu ja täällä sitä ollaan jo pirteinä aamukahvilla. Tai no lähes pirteinä, tai ehkä parin tunnin päästä lähes pirteinä... :)

Leevi on taas muuttunut riiviöpojuksi. Jopa riiviömmäksi kuin ennen. Jo kahtena aamuna olen herännyt kuudelta siihen, että se mekkaloi aivan järjettömästi häkissään. Olen sitten antanut periksi ja päästänyt sen vapaaksi ja sitten se onkin repinyt kaikkea mistä kiinni saa. :/ Perjantaina sohva havaittiin jälleen oivaksi ja imukykyiseksi vessaksi ja muovijärkytys piti virittää uudestaan juuri kun kuvittelin päässeeni siitä lopullisesti eroon. Kun Leevi ei ole enää niin sekaisin Pinnistä, sillä onkin sitten aikaa ja energiaa tuhota kaikkea mitä eteen sattuu. No tuhotkoon nyt sitten jos vaikka hieman yli vuoden päästä olisi rauhuittunut, jolloin taloon tulee putkiremppa ja kämppä laitetaan uuteen loistoon. :) Ei enää tätä:

            65411.jpg

Kohta lähdetään Pinnin kanssa vanhemmille pääsiäispöytään pashaa syömään ja paikalla onkin iso porukka. Koiriakin sitten viisi kipaletta, ihmisiä yhdeksän, joista kaksi ovat kohta 3 ja 1-vuotiaat veljen tytöt. Pinnin hyvä leikkikaveri, Siperian Husky Hallakin on paikalla. Leevi saa jäädä talonvahdiksi kotiin. Jännityksellä sitten nähdään mitä kämpästä on jäljellä kun taas kotiudutaan..