65404.jpg

Pääsiäisen vietot menivät oikein rattoisasti mässäillen ja palattiin Pinnin kanssa kotiin tuossa jo ennen kymmentä. Leevi oli siis joutunut olemaan yksin alle vuorokauden. Mutta toki oli silti vetäissyt herneet nenäänsä ja pistänyt ranttaliksi. Sohva lainehti lätäköitä ja papanoita ja osa oli valunut muovisuojaa pitkin lattioille. Pinnin tyhjää ruokapussia oli hetelty ja Leevi oli uittanut ilmeisesti siinä touhussa korviaan Pinnin juomakipossa. Oli myös hypännyt häkkinsä päälle, jossa nykyään tuo viltti suojaamassa käpäliä, koska se hyppii sinne jokatapauksessa. Koria oli maisteltu, joten sille täytynee kehitellä uusi paikka. Myös tulostimen päällä oltiin hengailtu ja tiputeltu samalla jotain rojuja alas siitä tulostimen vierestä. Onneksi olin älynnyt siirtää Leevin namipussin siitä piiloon. Saa tuo Leevi seuraavalla kerralla yksin jäädessään odotella kiltisti häkissään. Olen suunnilleen noin joka toinen viikonloppu Pinnin kanssa vanhempien luona yhden yön, mutta Leevi on kyllä näyttänyt mitä mieltä on asiasta. Se on kuitenkin enimmäkseen ihan nätisti, kun sillä on seuraa.

No lähdenpä tästä eläinkauppaan tilittelemään kaninomistajuuden vaikeutta ja hakemaan sympatiaa. Jospa sieltä samalla tarttuisi mukaan jotain pientä ja halpaa Pinnille ja Leeville.

Jälkihuom. Eläinkauppa oli sitten tietenkin kiinni tänään.. Ruokakaupankin ovia kävin ihmettelemässä jo 40min. ennen avaamista. Unohtui jo pääsiäinen.