42741.jpg

Pinni kongin kimpussa ja muruset lattialla. Leevin "lelu" taustalla.

Ruokahaluttomuus onkin sitten johtunut jonkin sortin vatsataudista. Neljään päivään ei ole tullut pahemmin syötyä. Jotenkin saanut itsensä repästyä töihin kuitenkin ja käyskentelemään hissukseen ulos Pinnin kanssa. No eilen käväsin luennoilla ja nukuin muuten enimmän osaa päivästä. Tänään haamuilin töissä ja huomenna samoin. Vapun vietän rauhallisesti parin hyvän ystävän, hyvän sapuskan ja viinin seurassa. Jos nyt siihen mennessä kykenen syömään.

Leevi on edelleen melkoinen vauhtipeppu. Sohvattomuus on onneksi auttanut siihen, että nyt on papanoita ja pisuja ainoastaan vessalaatikossa ja häkissä (papanoita). Leevi on jotenkin niin liikuttavan hauska, vaikka usein sen tempauksista purnaankin. Kun sille juttelee, niin se tuijottaa kohti mietteliään näköisenä. Sitten se lähtee juoksemaan ja loikkaa samalla hienon sivuhypyn. Tai sitten se lähtee hipsimään käpälien päillään eli ei loikka-askelin vaan sipsuttaen. Koomisen näköinen tapaus.

Pinni on taas ihana! Niin ymmärtäväinen ja nöyrä. Tiedän, että raukka pursuaa energiaa yli äyräiden, mutta silti se alistuu mun työkuvioihin ja vatsatauteihin... Yrittää kyllä, mutta sitten lysähtää syvään huokaisten makuulle. Silti se on alituiseen valppaana. Nyttenkin, vaikka muka nukkuu, niin jos sammutan tietokoneen, se on Pinnille merkki joka tarkoittaa "Leevi häkkiin".

Noh siis, parempi olo jo. Kyllä tämä tästä. Vappuaattona reippaalle lenkille Pinnin kanssa ja ensiviikolla koittaa rennompi työtahti ja naksutinkurssi. Näinhän tämä menee; huonompaa kautta seuraa parempi. :)

Hauskaa Vappua toivottaa koko konkkis!

Apua, nyt Leevi on nojatuolissa!!!