80703.jpg

Joskus viimeviikolla partsillakin pystyi olemaan...

Noh juu. Oikeastaan mua ei haittaa yhtään nyt nuo hieman tai aika paljonkin viileämmät ilmat. Äsken sain suollettua vaaditut määrät opintopäiväkirjaa yhteen putkeen. Mikä tuskin olisi helteissä onnistunut. Nyt olo on kaikkensa antanut. Neljä tuntia tullut antaumuksella uhrattua opiskelulle tänä keväänä! Hitto! Mihin kaikkeen muuhun senkin ajan olisi voinut käyttää? No olenhan minä ravannut noilla luennoillakin ja viimeviikolla sähläsin noiden oheislukemistojen kanssa. Että reipas oon ollut...

Vatsa on taas vaivannut ja kaiketi joskus on raahauduttava tarkempiin tutkimuksiin. Nyt yritän vielä sinnitellä Gefilus- tuotteilla ja biophiluksilla. Muutama päivä mennyt melko koomatilassa kun en ole voinut oikein syödä ja fiksuna ihmisenä olen latkinut vaan vettä ja kaikkihan sen tietää, että se ei tee hyvää suolatasapainolle!

Se opiskeluista ja sairasteluista. Pinniä jo nyt kova ikävä! Näen sen nimittäin seuraavaksi vasta ensiviikon keskiviikkona! Näin on näreet. Eilen vietettiin vanhempien luona niitä megasynttäriäitienpäiviä ja Pinni jäi sitten sinne kun vanhemmat ja Milli lähtee keskiviikkona maalle. Siis Pinni tietysti lähtee mukaan. Eli Pinnillä on edessä lähes kaksi viikkoa riemastuttavaa touhua maalla jossa saa olla ulkona niin paljon kuin sielu sietää. Itse menen Leevin kanssa sinne sitten vasta ensiviikon keskiviikkona Siskon, sen miehen ja Wilma-mummon kyydillä. Eli siis pian on tiedossa Leevin ensimmäinen mökkireissu ja jos säät sallii, pääsee Leevi hummailemaan valjaissa niitylle. :)

Punkkikausi on alkanut! Eilen revin Pinnistä kaksi punkkia irti ja yhden nappasin sen turkilta vipeltämässä. Nämä punkit olivat siis tarttuneet siihen ihan tässä vieressä keskuspuistossa. Kun Pinni tulee maalta niin ajattelin kokeilla siihen Frontlineä. Aiemmin olen käyttänyt Expottia, mutta ainakin viime kesänä niitä punkkeja oli vaikka kuinka siitä huolimatta ja muistaakseni tuon Frontlinen vaikutusaika on pitempi.

Leevi on taas yhtä hullu kuin aina. Yrittää tehdä parkettiin reikää ja tuhonnut taas lisää seiniä. Otin sen taas syliin kun aamulla tulin kotiin ja siinä se kölli ihan tyytyväisenä vaikka vähän huonossa asennossa olikin.  

Minäkö hullu?

     83066.jpg

Lisäys 21.55: Ilmeisesti aina kun Pinni on poissa keksin, että Leevi on sairas. Tänään se on mukamas sairas, koska se ei riehu niin paljoa. Ylläri, oisko taas hieman masentunut, kun Pinni on poissa? Sitten se kiepsahti kyljelleen pienen mökkinsä katolla ja sen korvat roikkuivat toisella sivulla ja se tuntui tipahtavan hetkenä minä hyvänsä. Sairas! No Leevikin on kasvanut, eikä tuossa mökin katolla mahdu miten tahansa oikein enää köllimään. Sitten se venyttelee melko usein. Sairas! Pötköttelee paljon. Sairas! Syö hirveästi ja papanoi paljon. Sairas! Jotenkin siihen tulee kiinnitettyä hirveän paljon enemmän huomiota, kun Pinni ei ole täällä. Toki kiinnitän siihen huomiota muutenkin, mutta jotenkin se touhuaa jotain Pinnin perässä ja vaikuttaa pirteämmältä kun Pinni on täällä. Nyt kyttäilen jatkuvasti sen toimintoja. Leevistä tulee vielä kaikenlaisia hassuja ääniä mitä Hupulla en muista kuulleeni. Lykkäsin kuitenkin tuota säilykepurkkiananasmurskan mehua sen juomapulloon veteen sekoitettuna varmuuden vuoksi, koska sillä on vielä karvanlähtöaikakin. Äsken kävin kurkkaamassa mitä teki, kun eri huoneessa ja siellä se pötkötteli lempipaikassaan keittiön pöydän alla leuka lattialla tympääntyneen näköisenä. Nyt tosin tuli kattomaan onneksi, että oisko täällä jotain elämää tai ehkäpä jotain namia. Tällaisia huolia. Mutta nyt viihdyttelemään Leeviä.