Juuri kotiuduttu ja täytyy sanoa, että kyllä maalaiselämä kaupunkielon voittaa mennen tullen.

     92423.jpg

Pinnillä riitti ohjelmaa yllin kyllin Millin ja Wilma-mummon seurassa.

        92431.jpg

(Pinni pisteenä kuvan yläreunassa.)

        92421.jpg

        92434.jpg

Entäs sitten Leevi?

    92425.jpg

         92417.jpg

    92418.jpg

    92415.jpg

Leevin sai takaisin sisälle ainoastaan vikisevien vastalauseiden ja käsien naarmuttamisen jälkeen. :) Kelit eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta Leevi pääsi onneksi parina päivänä tutustutumaan ulkoelämän ihanuuteen. Tyyppi ei pahemmin jaksanut ihmetellä mihin oli joutunut vaan aloitti heti koikkelehtimisen ympäri pihamaata, että perässä oli vaikeuksia pysyä.

Mökissä Leevi ihastui erityisesti takan piippuun ja takaluukkuun.

        92429.jpg

Sylissä maltettiin torkkua myös hetki:

     92419.jpg

Sitten piti päästä säikäyttelemään Milliä:

         92424.jpg

Automatkatkin menivät Leevillä ihan kivasti. Enimmäkseen rötkötti rentona takakäpälät sivuille ojennettuina kuljetuskopassaan ja välillä piti kaivella ja myllätä patja ruttuun.

Nyt ollaan vähän tympääntyneitä ja väsyneitä koko sakki pitkän automatkan jäljiltä ja yritetään tästä pikkuhiljaa alkaa taas sopeutumaan tähän kaupunkilaisuuteen. Hyvästi rauha, laulujoutsenet, kuikat, telkät, kurjet ja härkälintujen suloäänet taas vähäksi aikaa. Kurjet näin tosin vasta auton ikkunasta pellolla mökiltä pois ajettaessa, mutta näinpäs kuitenkin. :) Jatkan varmaan mökkitapahtumista myöhemminkin, nyt ei jaksa kovin perusteellista raporttia vääntää. Tiivistetysti oli siis kaikilla mukava ja rentouttava miniloma.