80701.jpg

Että ihmisen pitääkin olla väsynyt ja tyhmä. Tyhmä sikäli, että pitää tuhlata kaikki rahansa kolme viikkoa ennen seuraavaa palkkapäivää. Eilen yritin olla aikaansaapa ja menin suoraan töistä yliopistolle tarkoituksenani kopioida läjän oheislukemistoa opintopäiväkirjaa varten. No kopiointikortti oli sitten tietysti hukassa, ei käteistä, lähimmälle otolle matkaa ja kanslia menossa juuri kiinni. Totesin kansliatädille, että ei auta muu kuin tulla huomenna paremmalla tuurilla ja täti totesi, että niin, tule sitten uudestaan paremmin varustautuneena.. Että se siitä yrityksestä olla reipas ja aikaansaava.

Tänään onkin sitten ollut vähän parempi päivä. Aamulla kävelin ihan hyvän lenkin Pinnin kanssa, sitten kävin kopsailemassa ne paperit. Viimeiset roposet sijoitin viikonlopun tuplasynttäriynnääitienpäivälahjoihin. Nyt kotona yrittänyt toimittaa noita opiskelujuttuja ahkerasti, mutta kahvin yltiöpäisestä kittailusta huolimatta vaan nukuttaa...

Pinnin ja Leevin parissa ei ole tapahtunut mitään ekstraa. Paitsi että anteeksiantamattoman pitkän tauon jälkeen pitelin Leeviä sylissäni. Olin varma ettei se enää siinä viihdy, mutta mitä vielä, otti ja nukahti samantien. Siinä sain kätevästi leikattua sen kynnet ihan etukäpäliä myöten, kun poju veteli sikeitä. Varmaan kölli siinä jotain puolisen tuntia. Piti sitten alkaa vähän "herättelemään", kun itse ei jaksanut enää siinä asennossa kurjalla keittiön tuolilla istuskella.

Sekin on positiivista, että ulkona on mukavan pirteä ilma niin jaksaa reippailla, ilman että heti tekee mieli kaatua jonnekin kalliolle lojumaan eikä Pinnilläkään ole liian kuuma. :)

       80704.jpg

Pinni kaipailee sohvaa...

Lisäys 19.40: Leevi suosii Singeriä!

         80867.jpg

         80866.jpg