Tänään on jälleen aurinko paistanut tähänkin risukasaan ihan urakalla. Vaihteeksi näinkin. :) Sain hankittua itselleni lentoliput Irlantiin!!! Matka on nyt siis totta! Elokuun puolessa välissä reissaan sitten Irlannissa viikon päivät. :) Kaveri tuli aamupäivällä pikavisiitille ja lahjoitti mulle kaksi lippua Billy Idolin keikalle sunnuntaina! Wow! En muista kuulleeni Idolista varmaan yli kymmeneen vuoteen, joten en mikään fanittaja ole, mutta ilmatteeks menen ilman muuta ja varmasti ihan viihdynkin. Olikohan se "in the midnight hour, she wants more, more, more..." tai jotain sinnepäin Idolin biisi? Niin, nyt sitten pitäisi saada vielä joku värvättyä mukaan. Parilta jo kyselin, mutta niillä oli jo muuta.

Pinnin kanssa olen tänään ollut itse laupeuden enkeli. :) Meillä oli ihana aamulenkki metsässä ja Pinni oli niin innoissaan.

Leevi ei osaa enää muuta ajatellakaan, kuin ruokaa, hummaamista ja tapettien repimistä. En anna sille enää kovin paljoa pellettejä. Heinällä, vedellä ja tuorevihanneksilla pärjää hyvin. Lisäksi Leevi tuntuu vilkkaammalta, kun ei ole massu liian täynnä. :)

       114427.jpg

"Oisko siellä jo ruokaa?"

       114428.jpg

"Pahus, ei ollut!"

      114430.jpg

"No jo oli aikakin!" Ja Pinni tietysti seuraa, että paimennettava menee häkkiin.

       114431.jpg

Mums, mums...

Iloista Kesäviikonloppua kaikille mukaville, jotka tätäkin jaksaa lueskella! :)