111298.jpg

Terkkuja taas maalta! Kotiuduttiin juuri ja haettiin Leevi hoidosta. maalla oli jälleen kerran kertakaikkisen mahtavaa. Ilmakin olivat enimmäkseen mitä mainioin ja muutamat saderyöpyt pelkästään virkistivät. Helteistä saatiin nauttia myös yllin kyllin.

   111312.jpg

Pinnillä oli arvatenkin älyttömän mukavaa. Tässä Milli eli Palle-Kaisa katselee harmissaan laiturilta kun aina se Pinni ehtii eka. Pinni ei juurikaan vettä pelkää ja osaa jopa sukeltaa!

   111322.jpg

       111342.jpg

Hyppy laiturilta järveen.

       111325.jpg

Palle-Kaisa saa sitten kepin aina kun Pinni tuo sen vedestä rantaan. Saumatonta yhteistyötä.

       111316.jpg

Pinnin omituisuuksia. Sille pitää lapata aina vettä laiturin nokasta ja Pinnistä on hauska ottaa kiinni vettä.    

    111334.jpg

Halla, Pinniä vuotta nuorempi Siperian Husky joutui olemaan paljon pihavaijerissa juoksujen takia, mutta se ei onneksi Pinnin ja Hallan leikkejä  estänyt. Alussa Pinni ei oikein tajunnut, että Halla on kytkettynä ja se syöksähteli kuin kiusaten Hallan ympärillä niin pitkiä pyrähdyksiä, ettei Halla ressu mitenkään voinut saada Pinniä kiinni. Pian ne kuitenkin leikki yhteisymmärryksessä maassa telmien.

        111307.jpg

Välillä Pinni yritti omaksua arvokkuutta jo reilusti iäkkäämmältä Nasu-Whippetiltä. :)

  111374.jpg

Juhannusyö.

Nyt sitten orientoitumaan jälleen kaupunkielämään. Nelisen viikkoa aion raataa kuusipäiväisiä työviikkoja ja pitkiä päiviä. Vaivanpalkaksi matkustan Irlantiin viikoksi lomailemaan! :) Pinnin ehkä lähetän parin viikon päästä taas vanhempien mukaan maalle. Mukavampi sillä siellä ja itse saatan olla myös sen verran poikki, etten ehkä tarpeeksi jaksa touhuta sen kanssa.

Leevin hoitolaloma meni kuulemma todella hyvin. Tosin Leevi valloitti Wilman nukkumisnurkkauksen kokonaan itselleen ja kun juttelin puhelimessa siskon kanssa se joutui vähän väliä komentamaan Leeviä; "Leevi ei sitä saa syödä", "Leevi pois sieltä", "Hei nyt irti siitä...." Tuttua juttua. Helteet ehkä teki Leevistä hiukka rauhallisemman, mutta rytmi kuulosti tutulta; aamulla hiukan touhuttiin, päivällä lepäiltiin ja illalla taas menoksi. Leevin hoitolakuvia nähdään täällä hieman myöhemmin. :)