116393.jpg

(Kuva mökiltä)

Pinni saapui tänään taas kotiin viikonlopun vietosta. Käytiin äipän ja koirien kanssa Rajasaaressa paistattelemassa päivää. Koirat sai hieman uida. Tosin homman teki hankalaksi se, että paikalla oli muitakin kepin perässä veteen menijöitä. Yleensä eräs dobermanni kerkesi nappaamaan kepin ensin. Jos se oli vähän kauempana niin Pinni kerkesi ensimmäisenä ja samalla Palle-Kaisalle piti heittää keppi siihen rantaviivaan, että sekin sai ylpistellä keppinsä kanssa. Muutenkin piti vähän varoa ettei synny mitään keppihullujen rähinää. Pinni tietysti näytti heti kättelyssä kuka on kuka kaikille isoille ja pelottavan näköisille koirille.

Kotona huomasin, että Pinnin tassunpohjakarvoihin oli jumittunut purkka. Käytin sen aluksi suihkussa, kun oli muutenkin rapanen ja suolainen ja yritin repiä purkkaa irti, mutta eipä siinä muu auttanut kuin tarttua saksiin. Kiva varmaan Pinnillä tulla kotiin viikonloppuhoidosta kun heti joutuu suihkuun ja sitten vielä tullaan saksien kanssa sörkkimään. Annoin sille sitten Tassu-keksin palkaksi.

           55016.jpg

Juuri alkava ravistus..

       55017.jpg

Ravistus... (Melkein koko koirakin kuvassa. :) )

Leevi on taas keksinyt uutta puuhaa. Aamulla olin unohtanut makkarin oven raolleen kun kävin suihkussa, niin arvatenkin Leevi oli heti pujahtanut sinne. Koska tapettien ja listojen repiminen alkoi tuntua Leevistä jo vähän viimekauden jutuilta niin sehän keksi että kun nostaa pään ylös, vastassa on pinnasängynpohja, että eikun sitä repimään. Sänky vaan entiseksi, jippii!!! Kun kävin kieltämässä Leeviä niin se vaan sai jotain hepulikohtaksia ja sitten oli taas menossa jatkamaan hommia. Pimee kani..

        92430.jpg

"Minähän en mitään pahoja koskaan suunnittele..." (Mökiltä.)

Oli muutes Billy Idol mahtava mies! En odottanut oikein mitään, mutta tykkäsin tosi paljon. Loistoshow! Ja se kappalekin mitä ihmettelin on tietysti mikäs muu kuin Rebell Yell! :)