231146.jpg

Aamutunnelmia..

               231149.jpg

Iltatunnelmia..

          231148.jpg

Määrittelemättömiä tunnelmia..

          231153.jpg

Syyllisen tunnelmia ja lisää tuhoja.

Näin se sateinen sunnuntai on vaihtunut taas sateiseen ankeaan maanantaihin. Eilinen olikin sitten varsin reipas päivä. Vedettiin Pinnin kanssa aamulla reipas 1,5h lenkki ja illalla vielä reipas 2h lenkki sateessa. Että lenkkeilty on. Tästä reippailusta seurasikin sitten semmoista, että Pinni pomppi täällä eilen illalla kolmella jalalla. Taas tuo sama jalka, joka ontui tuossa joku viikko sitten kipeytyi. Tarkastelin ja tunnustelin sitä, mutta en löytänyt siitä mitään ihmeellistä tai selvää arastamiskohtaa. Yön nukuinkin sitten levottomasti Pinnin jalan takia ja näin sekavia painajaisia, että Pinni on halvaantunut. No vieläkin ontuu, mutta ei niin pahasti kuin eilen illalla. Tänään sitten vältellään ylimääräisiä liikuntoja. Toivottavasti se nyt paranee pian.

Leevikin oli viettänyt levotonta yötä, kun oli taas aamulla keittiö mullin mallin. Häkinpäällyshuopa oli taas vedetty lattialle ja mökkinsä se oli siirtänyt juomapullon eteen, ettei vaan juomaan pääse. Heti kun siirsin mökin niin, että Leevi pääsi taas juomapullolleen se lutkuttikin varmaan puolipullollista.

Huoli Pinnin jalasta ja Leevin vatsantoiminnoista (toimii kyllä onneksi erittäin tehokkaasti, mutta kun tosiaan syö kaikkea mitä eteen sattuu niin miten se voi moista kestää?) Pööh. Mä iskin pääni sängyn päätyyn. Ollaan ihan kipeitä ja kurjia.

Edit. Ainiin ja pöllötkin hyökkää. Jessus.