218828.jpg

Heips vaan! Tämä epäonnisin päivä since 1500 jotain on ollut tähän asti mitä mainioin. Aamulla heräsin supervirkkuna herätykseen ja suuntasin siitä sitten aamutouhujen jälkeen luennoille. No kappas, luentosalin ovessa lappu, että ope kipeenä. Ei siis muuta kuin back home. Siinä sitten pyörittelin erinäisiä vaihtoehtoja, et jos vaikka Pinnin kanssa jonnekin lähtis ja päätettiin sitten lähteä yhdessä tuumin Suomenlinnaan. Ja hauskaahan meillä oli, kuten näkyy. Pinni joutui patsastelemaan taas kymmenissä kuvissa, joita en jaksa nyt kovin montaa tänne siirrellä juuri nyt, kun jotenkin hidastelee kone.

      218825.jpg

Lauttaa jouduttiin Kauppatorin päässä odottelemaan hieman turhan kauan, olin jäätyä pystyyn, nokka vuoti kuin niagara ja meinasin jo luovuttaa, mutta odotus onneksi palkittiin.

     218844.jpg

Kolmisen tuntia raikkaassa ja aurinkoisessa syyssäässä sai lisäksi aikaan sen, että meikäläisen naama helottaa kauniisti tulipunaisena. Että kyllä se aurinko vielä tarttuu. :)

              218826.jpg

Lähes koko reissun ajan taivaalla roikkui uuhkaavan synkät pilvet, mutta aurinko se vaan jatkuvasti jostain raosta pilkotti.

Nyt on mukava mieli kun on tullut oltua näin reippaana. Tästä voikin ansaitusti mennä päikkäreille ja illalla juoda kuumaa kaakaota kynttilän valossa ja upota hyvään kirjaan. Mukavata viikonloppua! Ja rohkeesti vaan ulos. Mekään ei pudottu valleilta tai mitään. :)

Ainiin. Ps. Reissusta pari muutakin loistokasta videoklippiä tuolla laatikossa.