231143.jpg
Leevi "karsinassa".

Hei vaan Pinnin ja Leevin ystävät! Pahoittelut, että meistä ei ole kuulunut mitään pitkiin aikoihin. Ilolla olemme kyllä pistäneet merkille, että yhä useampia kiinnostaa koiran ja kanin yhteiselämä. Kiitos teille, rakkaat lukijat! Olemme kaikki niin kovin iloisia! :)

Syy hiljaiseloomme on ehkä eniten emäntämme Evan sosiaalisen elämän vilkastumisen syytä. Siis kun sitä ei näy eikä kuulu. Pinni on vähän väliä hoidossa ja Leevi on joutunut useinkin tyytymään vain ruokahuollon toimivuuteen. No, mutta emäntä sentäs tuntee pistoksen sydämmessään. Eihän minkään pitäisi ikinä mennä Pinnin ja Leevin edelle ja loppujen lopuksi, ei hätää, mikään ei mene. Ingenting. :)

Juu, Pinni on ollut "saikulla" sitten viime kirjoituksen. Oli vähän liikarasittunut tuo jalka. Ja kun on tota synnynnäistä lonkkavikaa. Huomenna mennäänkin Pinnin kanssa testaamaan uusinta ja suositeltavaa hoitomuotoa eli pistosta, joka sitten auttaa noihin lonkkavaivoihin. Parempi aloittaa hoitotoimenpiteet ajoissa, kuin liian myöhään ja vaikeampaahan se sitten on jos Pinniltä menee yhtäkkiä jalat alta joskus viisi-kuusivuotiaana. Teen mitä vain, kunhan Pinni elää hyvää elämää mahdollisimman pitkään. Muuten Pinni onkin ollut onneksi pirteä ja terve ja jalkakin on parantunut jo aikaa sitten.

Jep ja Leevi-poitsu voi myös onneksi reippaasti ja pulleasti. Tänään, kun tiskasin, vilkaisin Pinniä ja Leeviä ja ne olivat kuin kaksi kyyhkyläistä; Pinni nuoli Leevin korvia ja Leevi oli onnesta soikeana. Ei tarvitse romantiikkaa kaukaa lähteä hakemaan. :)

Niin, hertsinleijaa! Melkeinpä unohdin mainita, että Hurina oli täällä kylässä noin pari viikkoa sitten, kuten ovelimmat teistä ehkä tietävätkin. :) Meillä oli erittäin mukava ilta, Hurina opasti minua muutamiin WWW:n saloihin. Kiitos siitä T. Animeen pahasti koukuttunut.

Tämmöistä täältä, tälläkertaa taasen. Yritän olla jatkossa taas aktiivisempi. Hmm... Joskus viimeksi oli muka syksy ja nyt jotkut kehtaavat väittää olevan jo talvi. Ymmärrä moista hoppuilua. Hei haloo! Mikä kiire tässä muka on? :)