Väsymystä taas. Alkanut tuntua virheeltä tämä Olariin tulo. Ois tuo Palle nyt varmaan lopulta sopeutunut meidän kotiin. Rasittaa ihan älyttömästi rampata täältä käsin töihin ja takaisin, typerien aikataulujen vahtaus. Pari kertaa olen onnistunut tekemään huonoja ratkaisuja bussien suhteen, kun en ole jaksanut odotella ja näppärästi hypännyt johonkin, jäänyt ties missä pois ja kävellyt 15-30min. sateessa pimeässä väsyneenä jollekin toiselle pysäkille, missä sitten "näppärästi" odotellut taas puolisen tuntia jotain bussia kylmissäni.

Menee hermot koirien kanssa. Ärsyttää kun Palle haukkuu kaikkea mikä liikkuu ja jos ei liiku niin varmuuden vuoksi ja sitten Pinni luulee, et nyt on joku paha tilanne ja ärhentelee jos joku koira tulee vastaan tai muutenvain tuohtuu. Leevi onneksi voipi hyvin. Tykkää kovasti kaivella joka nurkassa. Mitälie kuvittelee löytävänsä?

Joulun tulo tähän väliin vaan ärsyttää, vaikka kovasti jouluihminen yleensä aina olenkin. Joululomaa vietän vasta tammikuun alussa.

Ärsyttää kaikki. :( Mitään kuvaakaan jaksa tähän väliin kaivaa.

No nää on taas näitä päiviä. Meilläkin niitä piisaa, vaikka aika "jollygood" asennetta pyritäänkin noudattamaan pääasiassa. Mutta aina ei voi voittaa. Leevi sen tietää ja Pinni yrittää kovasti opetella.