291644.jpg

Tässä hieman tärähtäneen oloiset kaverukset Olarissa, missä nyt siis ollaan jo lähes viikko asustettu, minä kävin tosin välissä piipahtamassa Tukholmassa. Pinnillehän "Olarin koti" on jo vanha tuttu paikka, mutta Leeville tämä on ihan upouusi "kolo". Äiti ehdotti, että Leevi asuisi alhaalla isän työhuoneessa, mutta semmoiseen me ei toki Leevin kanssa suostuttu vaan Leevi pääsi asustamaan yläkertaan, missä on olohuone ja keittiö, eli missä kaikki enimmäkseen hengeilee ja Leevi saa olla mukana porukassa. Portaissa on lapsiportti ihan Leeviä varten (no siis oikeasti lapsia), joten Leevi ei pääse pomppimaan portaisiin. Leevi tietysti ensimmäisenä Olarin iltana löysi sohvan ja johdot sen alla, joten jouduttiin tilkitsemään sohva joka nurkasta kauniisti kaikella kamalla mitä nyt sattui löytymään. Ainiin, siis vanhemmathan lähti sinne Thaimaaseen pariksi viikoksi niin me tultiin sitten kaikki tänne vanhemmille Palle-Kaisaa hoitamaan. Palle koki ensimmäisenä päivänä selkeää eroahdistusta, oli stressaantunut ja vatsakin reagoi, mutta nyt tuo tuntuisi jo tottuneen, ettei ne vanhemmat sieltä ihan heti tule. Helpompaa toki näin Pallelle, kuin että se olisi tullut kotiini ja jossa se olisi ollut vielä stressaantuneempi. No itselleni vähän tylsää olla täällä, kun ei ole omia kamoja yms. ympärillä. Eikä täältä kaukaa "landelta" tule niin helposti mihkään lähdettyäkään. Vaikkakin bussilla hurauttaa keskustaan melkeinpa nopeammin kuin kotoota ratikalla.

Tänään sitten lähdetään yökylään Sammattiin Nasun ja Hallan, eli veljen perheen luokse. Sisko ja Masmo-mummo tulee myös mukaan. Eli näitä kavereita; (kuvasta puuttuukin vain Masmo)

           291665.jpg

Leevi muuten tykkää kovasti tehdä riemuloikkia juuri kuvassa näkyvällä matolla ja sen häkki sijaitsee kuvan vasemmassa huoneessa eli entisessä makuuhuoneessani nyk. Leevin huone. :) Pinni muuten on niin rinta rottingilla tuossa kuvassa, kun se luulee, että Halla on alistunut sille vaikka Nasullehan se alistelee.

Hmm, pitääpä lainata siskolta kameraa niin saisi vähän tuoreita kuvia noista pönökeistä. Ylimmän kuvan nappasin äkkiä ennenkuin vanhemmat pölli kameran.

Semmoista. Harmaa sadetuulimyräkkäkeli vähän masentaa ja väsyttää. Koiratkin tuntuu jotenkin väsyneemmiltä. Onneksi illaksi on mukavaa ohjelmaa. :)