Kai se on pakko tulla lisäämään pari ajankohtaisempaa kuvaa. Tuntuu tuo parin viikon takainen jo lähes joltain rinnakkaistodellisuudelta jossa hetken aikaa elin, huomaamatta kylmää todellisuutta. Kylmä se toki onkin juu, mutta niinhän sitä kuuluukin tammikuussa ja eipä ole niin kylmä kuin vuosi sitten, vielä. :) Lumi on sentään kaunista.

Aamuiselta lenkiltä pari kuvaa ja videoklippi:
          368769.jpg
          368761.jpg
          368765.jpg
Pinni on nauttinut lumesta kovasti ja lisäksi sitä on kiva syödä. :) Aamulla Pinni teki myös metsätöitä. Ei ihme, että tulee jano.

Leevistä yritin nappasta kovasti kivaa kuvaa, mutta kaikki vähän tärähti.
          368814.jpg
Vietin viimeyön unettomana ja aamuyön tunteina päätin kävästä jääkaapilla. Leevi siis on keittiössä öisin vapaalla missä sen häkkikin on. Avasin keittiön oven ja ennenkuin kerkesin paikallistaa missä Leevi on, se mokoma oli jo luikahtanut ovesta ulos. Juoksi kyllä samantien takasin ja pörräsi jaloissa ihan mahdottomasti. Vaikka yritin unettomuudesta sekavana olla oikein erityisen hidas ja varovainen askelissani niin silti onnistuin muutaman kerran tuuppimaan sitä. Sitten laitoin keittiön oven kiinni ja tulin istumaan koneelle hetkeksi ja mitä elämöintiä keittiöstä kuuluikaan!; Leevi hyppi häkkinsä päälle, siitä taas lattialle ja ryntäili pitkin keittiötä ja seiniä. Onneksi yleensä nukun suht hyvin ja olen niin tottunut öisiin ääniin, ettei se juurikaan häiritse. Tuli vaan taas muistettua millaista elämää kanit viettävätkään pimeään aikaan. Hassuja noi kanienkin rutiinit. Aamuisin Leevi touhottaa ja pomppii häkkiinsä ja ulos ees taas ja tapittaa malttamattomana, että koska saa herkkunsa. Sitten syötyään se spurttaa yhtäkkiä kamalaa kyytiä olohuoneen poikki makuuhuoneen sängyn alle, jossa se koisailee useamman tunnin. Sitten jossain välissä syöksytään taas keittiöön ja joko jäädään sinne tai mennään vielä makkariin. Iltaisin se tulee taas useimmiten olohuoneeseen hengailemaan ja hyppii riemuloikkia ympäriinsä. Sitten illalla se juoksee taas  malttamattomana perässäni häkilleen iltanameja odottelemaan. Leevi on kyllä ahneudessaan helppo tapaus. Ahneus voittaa varovaisuuden. Leevin onni, ettei se syntynyt villikaniksi. :)

Tämmöistä meiltä tänään. Toivottavasti ensiyönä tulisi taas uni. Eipä tämä ole sinänsä mitään uutta eikä huolestuttavaa. Vähän uusiin rutiineihin totuttelua ja stressiä opintojen alkamisesta. Eiköhän tähän taas pian totu. Puuh, tähän vuodatuksen kanssa säätämiseen saa kyllä varata helkutisti aikaa, joten ei jaksa kovin usein tulla tänne avautumaan. Varsinkin noitten kuvien kanssa kestää pieni elämä. No, eipä se ole vakavaa, vähän vaan rassaa välillä. Apua, nyt kyllä pitää mennä tyhjentämään Leevin huussi! Järkyttävä papanakone toi Leevi. Ensin tarvitaan kyllä kahvia kyytipojaksi. Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille toivottelee uneton zombi ja arjen sankarit! :) Dasvidanja! Argh, kai sitä täytyy opiskellakin tänään... ja pyykätä ja ja... Tuleekohan telkkarista tänään mitään..?