392499.jpg
Ihqua, eikun ihQua, vai mites se meni? Ainiin, en olekaan teini, enää. :/ Mutta meillä menee hienosti! Tänään siivoilin tyytyväisenä aivan käsittämättömiä määriä papanoita Leevin häkistä. En ymmärrä miten niitä on voinut tulla niin paljon niin lyhyessä ajassa? Mutta, toki pääasia, että tulee! :) Leevi on siis voinut taas pulleasti, reippaasti, iloisesti ja hyvin tuon sairastelun jälkeen. Etenkin eilen illalla se veti taas sellaista jumppaa, ettei aikoihin olla moista nähty. :)

Pinni on käyskennellyt dramaattisin elein ees taas Leevin sairastelun jälkeen ja olen ihmetellyt, että vaivaako sitäkin nyt joku..? Noh, vaikuttaisi olevan vain tyypillistä Drama Queen- Pinniä, kun kuitenkaan mitään selkeää oiretta ei ole tullut ilmi. Lienekö tyypillistä näille nartuille? :)

Itselleni piti kehittää tuollainen opiskelupiiskuri tuonne sivustoihin. Ihan vain siksi, että oikeasti saisin jo jotakin aikaiseksikin. Tätä lukee kuitenkin vanhemmatkin ja ties mitkä proffat... :) No, yleensä ottaen handlaan hommat ihan hyvin, kun on pakko, mutta tämä aloitus ja vauhtiin pääsy... :/ Tekosyitä, eihän tässä vielä mitään hätää ole, aikaa on, tänään ei kerkee... Joopajoo.. Ja hei, onhan mulla nämä huollettavatkin! Tiskit, kaverit, elämä... :)