379852.jpg
Leevi toipuilee kovaa vauhtia ja aamulla oli ilo nähdä Leevi puputtamassa heinää hyvällä ruokahalulla ja ihania pikku papanoita oli tullut taas lisää vessalaatikkoon ja häkin pohjalle, kuten kuvasta tarkkasilmäisimmät voivat huomata. :)

Ainoa pikku probleemi on se, että Leevi ei vieläkään juo vesipullostaan! Mutta ruiskusta taas vesikin maistuu. No kukapa nyt ymmärtäisi tätä kanin logiikkaa. Pääasia että edes jotenkin juo. Heinä, porkkana, persilja ja omppu maistuu myös taas erihyvin. Leevi varmaan ihmettelee kun olen vähän väliä tunkemassa jotain pöperöä sen nenän eteen. Tarjoilu pelaa, ehkä vähän liikaakin. Toisaalta onhan se ollut lähes pari päivää syömättä ja juomatta niin nyt pitää saada syödä senkin edestä.
             379850.jpg
Leevi juo. Toivottavasti ei liikoja totu tähän juottamistapaan. :) No, mutta nyt on Leevi tervehtynyt, hieman laihtunut ja parafiiniöljytahrainen, mutta pirteä ja hyväruokahaluinen. Niin ja Pinnikin voi hyvin. Mitä nyt ollut hieman huolissaan Leevistä, mutta nyt on helpottunut ja iloinen, kuten me kaikki. :)