494965.jpg
Meiltä jälleen, moi! Tässä Leevi kattelee epäluuloisena, kun laitoin ton pympyrän tuohon häkin ja seinän väliin. Leeviä nääs jostain syystä kiukuttaa ihan hirmusti, kun se on tossa ja se yleensä heti viskoo sen kovasti kolistellen toiselle puolelle keittiötä. On tietysti ihan pakko mennä usein pistämään se heti tuohon takaisin, että Leevillä riittää touhuttavaa. :) Tuossa näkyy näppärästi myös noita karvojakin, mitä Leevi nyt päästelee. Sais varmaan monet lapaset ja villasukat kudottua Leevin karvoista.
               494970.jpg
"Ei tästä päältä oikein taida päästä, joten täytyy mennä läpi."
               494968.jpg
Huomenna lähdetään pääsiäisten viettoon maalle! :) Jipiiiii! Pinni & Leevikin pääsee tottakai mukaan. Ne on varmasti aivan riemuissaan, kun huomaavat minne ollaan sitten tultu. :) Ja niin olen kyllä minäkin, vaikka mullehan se ei toki mikään yllätys ole. Tai no, voikai sitä silti yllättyä iloisesti muuten vaan. :) Nyt vähän väsy aamuopintojen ja iltatöiden jäljiltä, josta selvennee taas sekava kirjottelutyylittely.

Ensiviikolla sitten saamme tietää, pääsimmekö perille vai jumahdimmeko autoinemme johonkin kelirikkotienpenkkaan. Kopkop. Ja kovasti luvassa taas mökkeilyerähenkikuvia tietennin.

Lopettelemme näihin pääsiäistunnelmiin.