545911.jpg
Nonniin, tähän on nyt tultu; Leevin häkki on nyt sitten yhtä vessaa. Aiemminhan sillä oli yksi matalareunaisempi veski, mutta sitten Leevi kehitti uuden tyylin ja alkoi pissimaan taidokkaasti reunan yli suoraan häkin lattialle oikein kohinan kera. Lopulta tämäkään ei riittänyt vaan Leevi alkoi pokkana pissimään myös häkin toiseen reunaan. Eli lopputuloksena koko häkki on aina aivan pississä ja lattiat täynnä tahmaisia pissikäpälän jälkiä. Olen kertakaikkisen kyllästynyt siivoilemaan yhtämittaa Leevin sotkuja. Tänä aamuna se oli taas sihdannut suoraan ruokakippoonsa. Argh! Nyt sitten lykkäsin Leevin häkkiin kaksi isoa ja korkeareunaisempaa veskia, jospa se edes hieman auttaisi asiaa. Jos ei, niin lykkään vielä sen pienemmän veskin tohon keskelle niin siinähän sitten on vessoinensa. Leevinhän ei tarvitse häkissään hengailla muuta kuin ruokaillessaan ja vessassa käydessään. Tosin heinän syönti sujuu häkkiin menemättäkin:
         545903.jpg
Eli Leevihän se siellä häkin takana heinää mumssuttamassa.

Kävin Pinnin kanssa eläinkaupassa itkemässä myyjälle tätä Leevin hulttiomaisuutta ja samalla itkin myös sitä söpöä Leevin näköistä tyttöpupua. Se oli jo varattu, onneksi kai.. Ois se silti ollut niin ihana..

Kotiin palattuani kaveri soitti ja jätin pussin missä oli heinää ja altrom-pellettejä eteisen lattialle. Kuulin puhelimessa pälpätellessäni epämääräistä rouskutusta, kävin vilkaisemassa ja Leevihän se oli ahneuksissaan jo kerennyt tekemään reiän sekä muovipussin, että altrompussin läpi ja söi tyytyväisenä. :/ Kun otin pussin pois, se kävi vielä monta kertaa tutkailemassa eteisen lattiaa, varmaan sinnekin oli muutama murunen tippunut. No joo, kaksi tällasta tässä elämäntilanteessa... Ehkä liikaa. Ja kesälläkin tota menoa sen verran, ettei kehtaisi semmosta tuholaumaa kellekään hoitoon viedä jos nyt kukaan niitä suostuisi edes hoitelemaan.

Jessus, kun on lämmintä! Mittari näyttää +25! Aurinko tosin paistaa siihen suoraan. En osannut ollenkaan varautua ja lähdin ulos villapaidassa ja takissa, kaulaliinan ja lapaset sentäs jätin hetken mietinnän jälkeen kotiin. Olisin varmaan ottanut nekin jos olisin suunnitellut pitempää ulkoilua. Takki piti riisua samantien ja hengailtiinkin sitten Pinnin kanssa ulkona suunniteltua pitempään. Miksi vappu ei voi olla tänään?!