Tänään vapaapäivän kunniaksi hengailtiin ulkona pari tuntia.
      852956.jpg
Huomatkaa ilmeet. :)
Pallen hoitokeikka on sujunut oikein hyvin. Mitä nyt öisin on vähän ahdasta ollut sängyssä, kun kaksi koiraa kuorsaa poikittain sängyssä. Viime yönä Palle nukkui vieressäni ja Pinni aluksi sohvalla. Varhain aamulla Pinni yleensä siirtyy sängylleni ihan viereen, mutta nyt kun se paikka oli jo varattu, niin Pinni lysähti jalkojeni päälle, siis ei viereen, vaan päälle. Olin niin unessa, etten jaksanut edes välittää, mutta jossain vaiheessa oli pakko vähän siirrellä Pinniä, että sai jalkojaan liikuteltua. Se on muuten hassua, miten eri tavalla koirat suhtautuvat, kun niitä joutuu siirtämään niiden nukkuessa. Pinni ottaa aina marttyyri-ilmeen ja huokailee kovaäänisesti, kun siirrän sitä, Palle taas hätkähtää ja tuijottaa erittäin kärttyisesti ja pitkään.
       852966.jpg
   852965.jpg
Tänne se keppi ja heti!
   852967.jpg
Jipii, sainpas!
       852968.jpg
Ja taas on Pinnillä The Look. :)
Pinni oli torstai-iltana sairas. Se oli mitä luultavammin taas mennyt syömään jotain epäsopivaa. Illalla nukkumaan mennessä se oli oikein surkean näköisenä ja sen suusta tuli epänormaalin paljon vettä. Se näytti siltä että oksentaa kohta, mutta oksennusta ei tullut. Tungin sitten vaan sormen sen kurkkuun ja pianhan se oksensi ison kasan iltaruokaa ja ties mitä ruohonkorsia. Otin sen viereeni nukkumaan, että pystyin seurailemaan jos sille tulee jotain. Sille tuli aina välillä outoja nieleskelykohtauksia. Annoin sille myös hieman acidofilus bifilus jogurttia. En tiedä hyödyttikö, mutta ainakin kohtaukset siitä pian harvenivat ja lopulta loppuivat. Perjantaina se olikin sitten taas ihan kunnossa. Perjantaina sitten Palle oksensi, ihan vain limaa. Se syö aika paljon ruohoa ulkona, kuten Pinnikin ja sen takia tulee aina välillä noita oksuja. Lisäksi Palle on kova tyttö sressaamaan ja saattaa ihan vaan muuttuneista olosuhteista stressaantuneena saada vatsansa sekaisin. Pinnillähän oli tuollainen outo kohtaus viime talvena, silloin soitin eläinlääkärillekin, mutta epäilivät sen vain syöneen jotain epäsopivaa ja käskivät  tarkkailla pari tuntia. Sen takia en nyt sitten enää niin kovin säikähtänyt tätä kohtausta. Tietysti nyt oli vielä tuo oksennus ja nieleskelykohtaukset, mitä ei viimeksi ollut. Viimeksi tuli vain paljon vettä suusta.

No mutta muuten ovat tytöt olleet terveinä. Kohta lähdetään Pinnin kanssa moikkaamaan Pinnin lapsuuden poikaystävää Sheltti-Viliä, jota ei ollakaan noin vuoteen nähty. Mitäköhän Pinni siitä sanoo? :)