Alokas Pinni astuu palvelukseen:
             918598.jpg
Hihihihihiihiii, miten voi joku olla noin pöllön näköinen? Sori Pinni. Eilen siis ulkoiltiin oikein urakalla kun oli pitkästä aikaa oikein kaunis sää.

Pinniin on iskenyt joku ihme hellyyden kipeys. Ainahan se tuppaa tielle jos yritän vaikka lueskella sängyllä ja hakee huomiota, mutta viimeaikoina se ei sitten millään ole antanut periksi, vaan oikein kiehnää, hyörii ja pyörii, änkee, tunkee ja nuolee siinä naamassa kiinni. Se siis ihan tunkee koko painollaan naamaa vasten ja on sitten aivan sekasin. Ihan pimahtanut.

             918625.jpg
Tässä tohelletaan taas kepin kanssa.
      918624.jpg
Ja tässä.
                918739.jpg
Wuh!
               918741.jpg
Räyh!

Mutta osaa Pinni olla viisaan ja nätinkin näköisenä:

               918622.jpg
Jos sillä olisi vielä suu kiinni niin sehän menisi ihan viisaasta ja hypnoottisen katseen omaavasta bordercolliesta. :)

Mitäs muuta. Pinni hösää ja häärää. Eilen Pinni joutui yhtäkkiä seuraamaan ilman hihnaa ja se meni todella hienosti, vaikka en muista edes koskaan opettaneeni sille sitä. Muutenkin näin syksyn tullen olen yrittänyt taas aktivoitua enemmän Pinnin kanssa puuhastelussa. Isähän on tässä pitkin kesää ahkerasti opettanut Pinniä hakemaan mm. autonavaimia pitkänkin matkan päästä, pöydältä, pöydän alta, pusikosta, pensaan oksalta yms. Ettei Pinni suinkaan toimetonna ole ollut. Ja Leevin paimennushan on edelleen sen ykköslempparityö. Leevin ruokinta-aikoina se edelleen säntäilee tarkkaavaisena Leevin ja häkin väliä ja ulisee kamalasti.

Leevi pojken on entisellään. Touhukas tuholainen, mutta tykkää kovasti kölliä sylissä. Pari päivää sitten se keksi sänkyni alla alkaa syömään sängynpohjaa, nyt kun tapetit sieltä on jo syöty. Onneksi satuin makoilemaan juuri sängyllä ja huomasin Leevin puuhat heti. Täytyy kyllä taas alkaa olla tarkkana, ettei se pääse tuonne makuuhuoneeseen. Ei olisi kivaa jos sänky olisi kohta entinen.

Kirpsakan pirtsakoita syyspäiviä! :)