43666.jpg      

Tänään Pinnillä on ollut kyläilypäivä. Oltiin siskon luona kylässä lähes koko päivä ja seuraa piti siskon mummukoira Wilma. Ikää Wilmalla on jo kunnioitettavat 13 vuotta. Tätä ne eivät edes eläinlääkärissä meinaa uskoa. On nääs säilynyt nuorekkaana. :) Käytiin pariin otteeseen metsälenkillä ja sitten nämä karvaturrit söivät luita, lepäilivät ja ihmettelivät putkimiestä. :)     

             43662.jpg 

              Jihaa!!

             43665.jpg

             Wilma, eli Massimo, eli Masmo :)

             43664.jpg

              Nuppi

             43663.jpg

             Nuppi meno päällä.

             43661.jpg

             Ja bussissa.

 Tänään sain vihdoin leikattua Leevi-Levanderilta kynnet!!! Tiesin pari eri keinoa niiden leikkaamiseen, joista kumpainenkin osoittautui hankaliksi. Sitten sain ystävältä vielä yhden vinkin, jota päätin kokeilla ja se onnistui! Kyseisessä asennossa otan Leevin syliini, selkä vatsaani vasten, pidän toisella kädellä etukäpälien alta kiinni ja toisella kädellä sitten vain leikkaan kynnet. Takakäpälät on siinä niinkuin tarjottimella, eikä Leevi pääse kääntyilemään mihinkään suuntaan. No etukäpälät oli ongelmalliset, kun ne on niin pienet pikku töppöset ja kynsiä on vaikea löytää sieltä karvan seasta. Ja sitten vielä pitää varoa ettei vahingossa leikkaa viiksikarvasta. :)

Muuten Leevillä alkoi sitten tosiaan tuo murkkuikä. Eilen annoin Leevin jäädä yöksi vapaalle, koska oli viettänyt koko päivän häkissä ollessani töissä ja vieläpä kaaduin jo kahdeksalta nukkumaan, joten vapaus ennen kaikkea. No se oli sitten siitä kiitokseksi käynyt pissimässä lattialle, häkin viereen. Tavallaan jos ottaa koko huoneen huomioon, niin ihan oikea nurkka, mutta ei vaan ollut sitten häkkiin asti jaksanut vaivautua. Niin ja tosiaan merkkailee Pinniä. Toistaiseksi vältytty vielä lätäköiltä sängyssä tai sohvassa. No, ehtiihän sitä.. :)