Hitsi miten ihana päivä! Mun piti kaatua oitis sänkyyn kotiin päästyäni, kun olin kuoleman väsynyt aikaisesta herätyksestä. Kaunis syyssää kutenkin piristi niin, että ulkoiltiinkin Pinnin kanssa vähän pitempään ja kerättiin D-vitamiinia.
               1967461.jpg
Pinni vallan riehaantui.

Leevi kotiin tultuamme tohkeili kauppakassin kimpussa ja yritti kaivaa tiensä herkkuihin. Saatuaan pöperöä rinnan alle Leevi aloitti taas päivittäiset kaivausurakoinnit. Ihan sama mikä kohta, kaikkialta pitää kaivaa. Jos tielle sattuu jokin esine niin se pitää heittää pois tieltä. Olen viimepäivinä harjoitellut Leevin kanssa vauvan röyhtäyttämistä. Eli Leevi olkaa vasten ja kevyttä taputtelua pyllylle.:D Leevi ei ainakaan pane vastaan.

Pinni oli viettämässä virkistäytymis-viikonloppua maalla ja hyvin oli viihtynyt kuulemma. Löysi jopa kadonneet puutarhahanskat pihalta, kun isä aikansa etsittyään pyysi sen ne etsimään. :) Kotiuduttuaan Pinni kitisikin hetken aikaa, kun oli tietysti niin tylsää tulla mummolasta mutsin ja faijan luo kotiin.:(

Ainiin, Pinniltä on lähtenyt aivan kamalasti karvaa! Ihme ettei kuitenkaan näytä tuon kaljummalta. Toivottavasti alkaa jo helpottaa tuo karvanlähtö.

Eipä sen kummosempia. Pirteätä päivää!