Eli tässä vielä lisää mökkireissun kuvia, muutama matkalta ja muutama mökiltä:
            542607.jpg
Leevi reissaa...
            542602.jpg
Tämä oli Leevin lempparimatkustusasento. Naama oli kirjaimellisesti kiinni nurkassa. Välillä se sentäs oikoi jalkoja rennosti sivuille ja kaivoi vimmatusti. :)
            542612.jpg
Ja tässä taas Pinnin perusmatkustusasema... :) Pinni seuraa tarkasti minne mennään, varsinkin jos vilkku välkkyy. Pinni on ensimmäinen tietämäni koira, joka ymmärtää vilkun ja kääntymisen välisen yhteyden. :) Pitkillä suorilla tuli tylsää, mutta patonki oli harmillisen lähellä, vaikka kuitenkin niin kaukana...
            542613.jpg
Sitten vielä pari kuvaa periltä. Leevi yritti päästä kokoajan tuonne suljettuun huoneeseen... Masmo-mummo patseeraa etualalla.:
            542615.jpg
Masmon takalistoa...ei ihme, että Leevi on ihastunut..=) :
       542629.jpg
Ja Masmo, poro ja Leevi:
             542630.jpg
Sitten kaksi kaverusta Palle ja Pinni:
       542639.jpg
Mökillä siis asustivat kolme koiraa ja kani kaikki sulassa sovussa yhtenä laumana. Palle ja Masmo jopa vähän pelkäävät ja kunnioittavat Leeviä ja ei mikään ihme. :)

Kotosalla ei ole sattunut sitten niin mitään jännittävää. Olen ollut melko kiireisenä ja Pinnikin oli jopa viikon vanhemmilla hoidossa kiireideni takia. Leevi osoitti tylsistymisensä juosten jatkuvasti perässäni ja välillä jopa näykkäisten sukastani. Leevi on ilmeisesti ymmärtänyt, että aina kun vain satun menemään keittiöön, on Leevin ruoka-aika; silloin alkaa aina tajuton kerjääminen, jaloissa pyöriskely, hyppely häkkiin ja ulos, sekä takajailoilla kuikuilu ja nuuhkiminen, että mitäköhän sieltä on tulossa... Hassu tuo Leevi.

Pinni palasi vasta pari päivää sitten hoidosta ja täytyy sanoa, että kyllä kerkesi tulla tuon viikon aikana aivan mieletön ikävä! Kävelyihin tottuneena piti sitten kehittää jonkinlaista käpöstelyä matkalla keskustaan, mutta erilaistahan se on, varsinkin kun tykkää käyskennellä metsissä. Ja Pinni on myös korvaamaton lohtu niin pienissä kuin suuremmissakin suruissa. :)

Edit. Muokkailin hieman tuota minä-osiota ajan tasalle, kuin myös opiskelupiiskuria... :)