101811.jpg
(Kamera on jäänyt joulun jäljiltä vanhemmille, joten vanhaa kuvaa, mutta tämä kuvaa melko hyvin Leevin terroristiluonnetta, pirumainen katse ja skrode haara-asento..)

Hiljaisenlaista ollut tänne kirjoittelu, vaikka kielenpäässä ollut moniakin juttuja  Pinnin ja Leevin elämästä, mistä olisi voinut kirjoitella. Yritinkin tuossa yksi päivä, mutta kone päätti olla silloin mua vastaan. Nytkin tosin jotenkin näyttää tökkivän tämä ohjelmuus. Noh, jospa tästä kerkeisi muutaman polttavan ajankohtaisen asian kirjoittamaan, ennenkuin tämä programmi posahtaa taas täysin. Ensin kyllä vaihdettava radiokanavaa, sieltä nääs tulee jotain turhanpäivästä wannaberäppiä.

Noin, elieli. Aloitetaanpa Leevistä. Leevihän on ollut aika menevä Olarin joulurauhalepäilyn ja kotiinpaluun jälkeen. Tapetteja puputtaa taas entiseen tahtiin ja sen uusin villitys on Pinnin sängyssä peuhailu. Onneksi ei sentään pidä sitä vessana, vielä. Eilen Leevi päätti näyttää, kuka on herra talossa ja iski pikkuhampinsa nilkkaani! Mikäs sitä kullannuppumaminpikkuenkeliä nyt riivasi? No eipä mikään muu kuin että jalkani sattui olemaan yksinkertaisesti sen kulkuväylän tiellä, kun kiertotietkin oli tukittu. Viikonloppuna Leevi  joutui olemaan yön yksinään ja kotiin palattuani sain siivoilla heinätuppoja pitkin kämppää, mitä se oli levitellyt ilmeisesti protestiksi. "Siinä sulle, kun jätit yksin!"

Pinni on ollut melko kilttinä. Mitä nyt on mustis lähes kaikesta mikä vie huomioni, kuten ihmisistä, kirjoista ja tietokoneesta. Tämä ilmenee lähinnä haukahduksena kun halaan jotain muuta kuin Pinniä, lelun tuomisena syliini kun olen koneella ja dramaattisena heittäytymisenä päälleni kun yritän lukea kirjaa sängyllä maaten. Rasittavinta on tuo haukahtelu, mutta ehkä se on jo hieman tottunut. Ehkä, ehkä.

Mulla taasen on menossa jonkinlainen energinen touhotusvaihe, mikä on yleensä positiivista myös karvakorvien kannalta. Ennergisenä riittää virtaa touhuta myös niiden kanssa enemmän. Perjantaina saan uuden sohvasängyn ja jännityksellä odotan, mitä Leevi siihen sanoo. Toivon hartaasti, että se olisi unohtanut entisen sohvani erinomaisen imukyvyn. :)