199970.jpg

Jahas, kai se on pikkuhiljaa alettava uskoa, että on jo syksy. Täällä ei ole kummosempia tapahtunut sitten mökkireissun. Tai no, Pinnillä oli takajalka pipinä muutaman päivän ja piti vältellä pitempiä lenkkejä. No problem, itse ollut jonkinlaisessa pikkuflunssassa mökiltä paluun jälkeen. Jatkuvasti semmoinen olo kuin olisi juossut maratonin, tosin en kyllä tiedä miltä sen jälkeen tuntuu. No mutta särkee, väsyttää, nokka vuotaa jne..

Meillä oli yhtenä iltana Pinnin kanssa tyttöjen ilta. :) Leikkasin Pinnin kynnet, putsasin sen korvat, harjasin takut ja pahimmat tupot leikkasin irti. Lopuksi vielä hieroin Pinniä. Pinni puolestaan puhdisti mun naaman huolella.

Leeviä taasen mökkireissu piristi suunnattomasti ja poika onkin puuhaillut reippaana kaikenlaista. Muutama päivä sitten istuskelin lattialla syömässä banaania. Leevi tuli toisesta huoneesta ja äkkäsi heti banskun. Ei muuta kuin hirveetä kyytiä kohti, suoraan syliin ja banaanin kuoresta kiinni. Siinä se sitten roikkui. Tuskin sai ainakaan pahemmin kuorta syödyksi. Itse banaania jouduin kyllä sille sitten antamaan, kun se vaatimalla vaati. Sehän on Leevin herkkua. Uskaltauduin ostamaan Leeville kaninruokaa vaihteluksi. Semmoista kuin Supa Rabbit Excel Lite- New Improved Recipe ja oikein eläinlääkärin suosittelemaa. Vähän niinkuin painonvartija-sapuskaa. No Leevi on tietysti ottanut ilomielin vastaan tämmöisen vaihtelun pelkän heinän ja porkkanoiden yms. lisäksi.

Eipä täällä kummempia. Pinni riehui äsken kuin hullu; possut vaan lenteli ja matot pisti rullalle. Sai oikein riehuhepulin. Mä tuijottelen välillä epäuskoisena noita mökkikuvia; Tuliko tuolla paratiisissa vielä suht hiljattain oikeasti oltua? En usko. Väsyttää ja tahdon takaisin. Että tämmöistä meille.