On se sitten niin lystikästä kun raahautuu kotiin puolikuolleena niin pomppivan Pinnin ja ruokaa kyttäävän Leevin lisäksi lattialta löytyy juuri muutama päivä sitten ostamani B-vitamiinipurkki auki pureskeltuna ja vitamiinit syötyinä. :/ Soitin heti pieneläinklinikalle ja sieltä ottivat selvää myrkytyskeskuksesta, että ei pitäisi olla vaaraksi, koska B-vitamiini on vesiliukoista. Tietysti pitää nyt kuitenkin vähän katsella ettei ilmene mitään kummia oireita. En vain tajua miten Pinni on voinut saada jotkut B-vitamiinit käsiinsä. Tietysti oma vika, kun olen varta vasten tunkenut nameja tyhjiin pilleripurkkeihin ja Pinnihän avaa korkit kuin korkit, jopa kierrekorkit ketterästi. No, mutta onneksi Pinni näyttää olevan kunnossa, eikä vaaraa pitäisi olla. Onneksi ei ollut joku muu pilleripurkki.
              213977.jpg
Leeviin tuntuu dieetti purreen ainakin siinä mielessä, että näyttää kovasti piristyneen. Vai liekö se sitten vain tämä pirtsakka syksy? Etenkin aamuisin ja iltaisin Leevin menojalka vipattaa siihen malliin, että ei Pinnin kanssa oikein pysytä perässä. Leevi on rakastunut mustiin samettiverkkareihini, jotka tuossa ylemmässä kuvassakin näkyvät. Nääs aina kun istun lattialla nuo verkkarit jalassa Leevi tulee viereen ja alkaa nuolemaan perusteellisesti. Jossain kohdissa saattaa jopa vähän koittaa repiä, jos niistä irtoisi vaikka jotain herkullisia langanpätkiä.
               306318.jpg
Eli kaikki hyvin Pinnin tempun aiheuttamasta säikähdyksestä huolimatta. Ei ole nyt uunituoreita kuvia, mutta samaltahan noi vielä näyttää. :)

Tässä vielä lopuksi Pinnin horoskooppi. En nyt ihan kaikkea mene allekirjoittamaan, mutta lihavoin pari kohtaa, jotka osuvat kuin nyrkki silmään:

Leijona

Useimmat leijonakoirat otaksuvat olevansa paikallisen viidakon kuninkaita. Kun tuot leijonapennun kotiisi, tee heti selväksi kuka siellä on pomo. Aluksi Leijonat tuntuvat ylimielisiltä ja vaikeasti lähestyttäviltä. Kun olet ansainnut Leijonasi ystävyyden, sinulla on takuulla ikuinen ystävä. Leijonakoirat voivat olla vaikeita tuttavuuksia muille koirille, jotka eivät suostu olemaan osa niiden laumaa. Leijona olettaa, että sille tarjoillaan ensin ja että sen annos on suurempi kuin muilla. Ole siis valmis tietyn sorttisiin sekamelskoihin, kun esittelet Leijonaasi muille koirille tai päinvastoin.

  • Sopivat koirat: Oinas tai Jousimies tai toinen Leijona
  • Sopivat omistajat: Oinas, Härkä, Leijona; voimakas luonne kuten koiralla
  • Mieliväri: kuninkaallinen punainen tai keisarillinen purppura
  • Onnennumero: 1
  • Lempiruoka: paahtopaisti tai savulohi
  • Inhottavinta: epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi joutuminen - (Oma lisäys; siis kun sille nauretaan) siis kissanpojat, koiranpennut ja muut ryökäleet.
  • Laatusanat: viihdyttävä, itsekeskeinen, teatraalinen, vastuuntuntoinen

Mukavata viikonlopun jatketta! :)