Kokeiltiinpa tätä taas pitkästä aikaa kun löysin sen tuolta roinakasoja raivatessani:
              974431.jpg
Kyseessä on siis vedonestopanta. Suosittelen kyllä lämpimästi jos kävely on muuten kuin höyryveturin perässä juoksua, eikä kaikenmaailman koulutuskikat tunnu tuottavan tulosta. Me ollaan jumitettu Pinnin kanssa tuolla lenkkipoluilla kuukausikaupalla, eli aina kun vetää pysähdyn ja kävellään vain kun hihna on löysällä. Mutta joskus olisi ihan kiva kävellä oikein reippaasti pitkiä lenkkejä, mitä toki harrastetaan, mutta silloin Pinni tuppaa kiitämään aina, varsinkin alkumatkasta kauheaa kyytiä. Joskus kanssa ei oikein hermot kestä, kun menee väsyneenä sateella ulos ja Pinni tempoo suunnilleen käden irti ja meinaa liukastua johonkin mutavelliin vielä kaupan päälle. Eli tuon pannan kanssa kävely on vain niin ihanan helppoa ja yksinkertaista ja kaikki ohitustilanteetkin menee paljon rauhallisemmin. Lisäksi, kun tuo panta ei satu mitenkään, ainoastaan vaatii hieman totuttelua. Pinni oli tietysti oikein traagisen näköisenä, kun häntä moisilla pannoilla rangaistaan. Kerrassaan kamalaa..

Pinnin B-vitamiiniyliannostuksesta ei ole näkynyt ilmenneen mitään haittoja. Mitä nyt on rasittavan pirteä ja aktiivinen, mitä nyt ei jo muutenkin olisi.

Leevi voi todella mainiosti. Puuhailee kaikenlaista ja sitten taas välillä retkottaa jalat suorina milloin missäkin. Muutenkin se on niin huvittavan utelias ja seurallinen. Päivisin kyllä nukkuu paljon sängyn tai sohvan alla, mutta aamuin ja illoin on aina siellä missä muut, eli minä ja Pinni. Ja edelleenkin imuroidessa on kokoajan tiellä nuuskimassa imuria. Hetki sitten se oli asettunut lähes keskelle keittiön lattiaa oikosenaan. Se oli sikäli mainitsemisen arvoista, koska ei se aiemmin ole juuri siinä retkottanut. Yleensä se on jossain lähempänä seiniä tai häkkiään jos nyt ylipäätään keittiössä on, muulloin kuin ruoka-aikanaan ja öisin.
             974435.jpg
Aina kaikki kamerasäädökset pielessä kun yrittää nopsasti nappasta kuvaa. Öh, no tausta näyttää ainakin ihan kivalta. :b

Jee, sunnuntaina mennään vaeltelemaan issikoilla! :) Jotain kivaa ja terveellistä erityisrentoutusta siis luvassa. Olen niin sen tarpeessa.