505255.jpg
Ja niinhän tässä kävi, että se pääsiäinenkin sitten oli ja meni. Kaikki tottakai nyt luulevat, että yhä kökötetään siellä ojan pohjalla, kun en heti viime viikolla raportoinutkaan mitään, kuten lupailin. No onneksi ei sentäs niin huonosti käynyt. Päinvastoin loma oli kaikille aina Leeviä myöten oikein antoisa ja oli taas harmi palata kotiin ja näihin perinteisiin ympyröihin.

Pinnin kanssa tein mökillä pitkän metsävaelluslenkin. Aikamoista rämpimistä ja rankkaa kummallekin, maasto oli välistä pelkkää ryteikköä ja pusikkoa, mutta oli se vaivan väärti, luonto on parasta! Kiivettiin myös korkeille kallioille ihailemaan näkyjä. :)
         505350.jpg
Ja tässä hieman matalammalla:
          505328.jpg
Pysähdyttiin myös purolle, mistä saa janoinen maailman parasta vettä.
          505324.jpg
Jäillä ei enää pahemmin viitsinyt köpötellä, mitä nyt ihan lähirannan tuntumassa. Kauempana järven jäällä kyllä näkyi pari uhkarohkeaa ihmistä hillumassa. Hulluja sanon minä!

Leevi ei vielä päässyt ulkoilemaan, mutta se ei Leeviä haitannut. Se löysi taas pian lempipaikan takan takaa.
         505276.jpg
Kuvia olisi vielä säkkikaupalla, mutta en ole jaksanut vielä enempää tänne siirrellä. Tulee sitten ripauksittain.

Muutenkin meille kuuluu vain pelkkää hyvää. Mitä nyt pieni kiirus vaivannut, Pinni ollut muutaman päivän vanhemmilla hoidossa ja Leevi hakeutuu entistä enempi seuraani, mikä on tietysti kiva, mutta sillä on varmasti vähän yksinäistä ilman Pinniä. Ettäpä tämmöstä taas täl kertii. :)