Löllykkä Lelle on joutunut viimeaikoina usein sylikäsittelyyn. Kuvaillut en ole pahemmin, mutta tänään päätin nappasta Lellestä kuvan ja ilme oli kerrassaan epäluuloinen:
           1060943.jpg
Huomatkaa, että Pinni kyttäilee tarkkaavaisena vasemmassa yläkulmassa. :) Valotussäädökset tietysti ihan pielessä, kun kuvasin kännykkäkameralla. Muutenkaan ymmärrä kameroista mitään ja lisäksi olen vaihtanut kännykkään kieleksi englannin, että olisi mahdollisimman hankalaa.

Pinnin kanssa ollaan vältytty kohtaamasta noita ikäviä koiria maanantain jälkeen. Olen kiltisti hipsinyt eri reittejä ja ollut muutoinkin silmät niskassa. Eiköhän se tästä. Tänään käytiinkin ihanalla ja pitkällä citykävelyllä. Pimeällä on mukavampi suunnistaa cityyn metsäteiden sijaan.

Äsken Pinni sai touhuta namien etsinnän parissa. Tässä odotellaan lupaa lähteä etsimään:
            1061020.jpg
          
Sitten ei muuta kuin etsimään:
            1060947.jpg
"Hmm, ehkä tuolla ruokasäkissä voisi olla namuja, ei ku tonne pöydälle mä vaan kattelin..." :)
       1060954.jpg
Jihuu, paperipussiin piilotettu kongi löytyi keittiöstä. Pinnillä on jostain syystä tapana aina raahata kaikki löydökset eteiseen ja syödä ne siellä. Nää vauhtikuvat nyt on tällaisia tärähtäneitä... Touhu kuitenkin välittyy. Tuon aktivointipallonkin Pinni löysi ja eteiseenhän sekin polleena kiikutettiin.
      1061030.jpg
Ja lopuksi touhutaan vielä löytyneen pahvilaatikon kanssa.

Ettäpä tällaista meiltä. En jaksa odottaa ensiviikkoa, että saisi ton ****** kandintyön pois alta ja pääsisi täysin touhottamaan ja suunnittelemaan irkkulaan lähtöä. Nyt on kyllä ihan parasta olla mahdollisimman paljon kotosalla Pinnin ja Leevin kanssa. Varmaan jakelen jakelemasta päästyäni hoito-ohjeita vanhemmille ja hössötän kuin mikäkin vatipää sitten kun lähdön hetki on käsillä. Huii! Onneksi vielä kerkiää nautiskella näitten pumpulipeppujen seurasta. :)