Oltiin tuossa melkein viikko mökkeilemässä Pinnin & Leevin kanssa. Seurana oli tietysti myös Palle ja myös siskon Lina hauvavauva. :) Pinnillä ja Linalla olikin vallan lystikästä, kun riehuivat keskenään lähes nonstoppina. Täytyy sanoa, että Pinnikään ei ole noin riehunut sitten ihan nuoruusaikojen. Käytiin myös veneilemässä ja kyllä hävetti, kun Pinni 5-vee ulisi, eikä tahtonut pysyä paikallaan ja Lina, joka on siis about puolivuotias, köllötteli vaan kiltisti ja rennosti sylissä.

Leevikin oli mökkeilystä aivan innoissaan ja tykkäsi eritoten käydä sohvalla pyllistelemässä:

         1914788.jpg
Yllätin taas Pinnin nukkumasta koipi pään päällä, tosin heräsi juuri kun kuvan räppäsin, mutta se ihan oikeasti nukkui joku 10 minuuttia jalka tuolleen:
         1914790.jpg
Äsken sain hävetä lenkkipolulla. Tai no, ei nyt sinänsä hävettänyt, mutta.. Ensin huomasin, että katu jota kävelimme oli täynnänsä öljyä. Yritin sitten kävellä Pinnin kanssa mahdollisimman reunasta. Sitten siinä tuli joku roskisrivistö, jonka ohi olisi pitänyt kävellä, mutta Pinnipä pisti jarrut päälle tyystin ja melkein makasi siinä öljylammikossa. Sitten tietysti tuli joku täti vastaan ja ihmetteli, kun otin Pinnin syliin ja kannoin siitä öljykohtien yli. Varmaan tietty edes näkynyt ne öljyt jos käveli sitä tietä toiseen suuntaan. Pinnihän pelkää roskiksia. Olen varmastikin aiemminkin kertonut, että Pinnillä oli pienempänä tapana hyökkäillä roskiksia vasten, kun vietiin roskia. Sitten se kerran jäi hampaastaan kiinni roskiksen kanteen ja sen jälkeen se on kammonnut roskien vientiä. Uutta tässä oli, etten tiennyt että kammo on niin paha, ettei voi minkäänlaisten roskisten vierestä edes kävellä, vaikka ei ole aikomuksenakaan itse viedä mitään roskia. Raukka parka näkee varmaan aina jotain hirvittäviä roskispainajaisia. :(