76669.jpg

(Pinni kuivattelemassa mökin verannalla uinnin jälkeen viimekesänä.)

Vielä on tyytyminen vanhoihin kuviin, mutta viikonlopulla toivottavasti saan sen kameran taas käyttööni niin pääsen räpsimään Pinnistä ja Leevistä keväisiä kuvia.

Vappu oli ja meni oikein mukavasti. Vappuaattona heräsin jo seitsämältä ja vedeltiin Pinnin kanssa kunnon lenkki. Sitten siivoilin ja vanhemmat soittivat, että voisivat tulla kaikki (siis vanhemmat & Milli) kävelylle tännepäin. Niinpä sitten tehtiin yli tunnin mittainen reipas lenkki uudestaan ja Pinni oli arvatenkin riemuissaan. Sitten illalla muutama hyvä ystävä tuli tänne syömään ja hieman juomaankin ja pitämään Pinnille seuraa. Istuttiin lähes koko ilta keittiön pöydän ääressä ja pikkasen jännäsin, koska Leevi rötkötti jatkuvasti jonkun jaloissa. Ei varmasti kenellekään jäänyt epäselväksi, että on sitten se kani siellä jaloissa... :)

Nyt nautiskelen peräti toisesta vapaapäivästäni ja kyllä säät suosii. Ollaan ulkoiltu Pinnin kanssa oikein reippaasti. Eilen meni sen verran sportiksi meno, että tänään ajattelin harrastaa lähinnä vain sunnuntaitepastelua, vaikka aamulla tosin reipasteltiinkin. Ehkä otan jonkun kirjan ja menen Pinnin kanssa kaltseille, jos nyt jostain sattuisi vähälasisiruinen spotti löytymään.

Leevi on edelleen aivan uskomaton pikku riiviö! Eräänä päivänä katoin, että mitä se nyt pupeltaa ja kävin nappaamassa palasen sementtiä sen suusta! Oli vähän seinää jyrsinyt.. Jos jotain paperista tai pahvista unohtuu sekunniksikin lattialle, sitä ollaan heti maistelemassa. Niinkuin ei ruokaa saisi. Kaikki sapuskakin kyllä katoaa Leevin napaan alta aika yksilön. Sitten se tuijottelee ihmeissään ruokakupiltaan, et hei haloo, tää kuppihan on tyhjä!

Että siis sama vanha meno jatkuu. Nyt sentäs olen terve, energinen ja hyvällä tuulella ja silloin näillä karvanaperoillakin on paljon mukavampaa. :)