41143.jpg

Tästä se lähtee.. Aamulla imuroitiin Leevin kanssa. Eli minä imuroin ja Leevi teki innokkaana tuttavuutta imurin kanssa. Leevi avusti myös pyykkien ripustamisessa.

Pinnin kanssa oltiin juuri 1.5h lenkillä ja kerrankin muistin myös namit mukaan. Harjoiteltiin vetämättä kävelyä ja välillä Pinnin piti kulkea takanani pieniä pätkiä ja se meni oikein hyvin. Vaikeita ohitustilanteita ei tullut vaan Pinni ohitti kaikki koirat oikein mallikelpoisesti. Risteyksissä verestin Pinnin suuntavaistoa ja sanoessani oikealle tai vasemmalle Pinni osasi kääntyä oikeaan suuntaan. Välillä harjoteltiin myös jotain pientä; paikoillaan oloa, silmiin katsomista, hyppyä, jne.

Leevin kanssa oli taas kynsienleikkuu-mittelöt. Syliin sen saa hyvin ja selälleen, mutta sitten kun löysin ensimmäisen kynnen niin se jo käännähti ympäri, yritin noin viisi kertaa, mutta aina sama juttu. Täytynee kokeilla pyyhkeen kanssa seuraavaksi. Nyt taisi livistää sängyn alle turvaan. Huoh... Kai sitä täytyy alkaa vielä enemmän käsittelemään, että tottuisi enemmän. Sylissä kyllä pidän sitä päivittäin, vaikka kyllä se aika pian rupeaa kuikuilemaan innokkaana ympärilleen. No eihän sitä nyt nuori poju jaksa sylissä vaan lekotella.

No nyt Leevi tuli jalkoihin pomppimaan, eli ei enää vissiin niin järkyttynyt. :) Rupesin miettimään jonkinlaisen maton hankkimista sen häkkiin purujen sijaan. Vissiin aika hyvä vaihtoehto ja pysyy paikatkin huomattavasti siistimpinä. Ton vessalaatikkosysteeminkin Leevi hoksasi alusta alkaen, joten pitäisi maton pysyä kuivana. Vaikka mistäs sitä tietää mitä se joskus myöhemmin keksii. No ajattelin kuitenkin kokeilla.

No niin, nyt ripustelemaan päivän toista koneellista pyykkejä ja sitten yrittämään taas noita kynsiä... Kaiken kaikkiaan ihan hyvä aloitus viikolle.