37993.jpg

Toi ollut rasittava tänään. Lötköilypäivät silloin tällöin menee ihan hyvin, mutta sitten kun jotain hieman enempi tehdään, niin pitäisi sitten touhuta jatkuvasti. "Ai mitä, alatko sä muka lukemaan? Etkai taas mee nettiin? Hei haloo, mä oon tässä! Mitä tehtäs??" Huomenna pääsee onneks töihin lepäämään. :) Tänään oltiin ensin aamulla metsä-lenkillä, sitten tapaamassa Pinnin poikaystävää. Viime tapaamisesta jo hirmusti aikaa. Käveltiin Kaivarissa meren jäällä. Ratikkamatkat meni hyvin ilman yleensä puolimatkasta alkavaa ulinaa. Kotona on ollut Leevin paimennuksen ohella ohjelmassa tietysti naminpiilotusta, pieniä tottelevaisuustreenejä ja leikkimistä.

Täytyy myöntää, että nämä pahimmat talvikuukaudet ovat olleet vähän vaisuja Pinnille. Etenkin oma osuus sen energian ja työhalun purkamiseen on ollut hävettävän heikko. Mikään tekeminen ei ole ollut kovin säännöllistä, paitsi naminpiilotusleikit. Mut tiedän hyvin ettei ne tälle touhupepulle riittäs alkuunkaan. Eli joulun jälkeen olen joutunut priorisoimaan asioita. Työt ei kohtuuttomasti aikaa vie, mutta siihen yhdistettynä vielä opiskelu on jo liikaa. Joten opintoja vähemmälle ja aikaa eläimille. Myöskin kaikki muu sälä tulee eläinten jälkeen. Onnekseni myös kaveripiirissä ollaan rauhottumaan päin; lasta pukkaa, eläinvauvaa hankitaan jne. Ei enää "joudu" riekkumaan kylillä niin paljon. Ja ikäkin alkaa painaa niin ettei enää jaksa. :)

Leevi taasen on tänään ollut jo nelisen tuntia vapaudessa ja jäljellä vielä toiset mokomat. Saas nähdä hurahdetaanko Leevin kanssa kanien estehyppykurssille tässä keväämpänä. Kuulostaa niin huvittavalta, et melkein vois mennä. :)

Pari vapaapäivää "lasten" kanssa on tehnyt hyvää kaikille meiän poppoosta. Ja iltaahan on vielä jäljellä.. :)

(Pahoittelen kuvien surkeaa laatutasoa. Kamera lainassa, enkä tietenkään osaa sitä oikeaoppisesti käyttää. )