168382.jpg

Nonnih. Leevi on taas oma itsensä muutaman päivän masentuneisuuden jäljiltä ja hyvä niin. Voi taas antaumuksella upota opiskeluiden maailmaan eli levittää pöydät ja lattiat täyteen papereita ja sitten alkaa pesemään pyykkiä. Leevi on kerennyt viuhtoa tänään jo useampaan otteeseen makkarin ja keittiön väliä olohuoneen poikki ja kävipä myös riehumassa Pinnin punkassa.

Pinnin kanssa otettiin uusi näkökulma aamun ja lähdettiin ulos jo ennen aamukahvien juontia! Aluksi piti kävästä ihan vaan tossa nurkalla, mutta sitten kävely sujuikin niin jouhevasti, että päätettiin kiertää vähän pitempi lenkki siinä samassa.

Siinä metsässä samoillessa mietin sitten taas kandintyön aihelmaa ja päähäni pälkähti seuraavanlainen kysymys: Ymmärtävätkö eläimet myös eri eläinlajien varoitusääniä? Sitten kun tämän kysymyksen saisi muotoiltua jotenkin arkeologiaan liittyväksi niin ongelma olisi ratkaistu. :)

Perjantaina pakataan kamat pussiin ja lähdetään koko kööri maalle! Hiphei! Aluksi tuli jo itku kurkkuun kun luulin, etten pääse kun pitäisi perjantaina istua atk-tunneilla 9-16, mutta sitten huippuvanhemmat sanoi, että voidaan lähteä vasta tuntieni jälkeen. Varmaan yllättävä vetistelyni vaikutti tähän myötämielisyyteen. Olen vaan niin pitkään ja innolla odottanut maalle pääsyä, että mahdollinen reissun peruuntuminen typerien atk-hässäköiden takia pisti niin harmittamaan. Koko kesänä ehtinyt olemaan pahemmin maalla ja sinne on nyt vaan pakko päästä! Puhumattakaan, että se on myös Pinnille ja Leeville virkistävää vaihtelua.

Tämmöistä. Mutta nyt menen jatkamaan poikkitieteellisiä ja empiirisiä paperinpyörittelymetodejani jos siinä sivussa vaikka tulisi jotain saatua aikaiseksikin. Vai tiskaisko ensin? Pinnin kanssa nyt ainakin on mentävä ensin ulos. Kahvitkin pitäisi keittää...