Melkein viikko mennyt armottoman flunssan kourissa. En muista varmaan pariin vuoteen olleeni samanlaisessa flunssassa, kuumettakin on ollut ihan kunnolla. Pinni oli pari päivää hoidossa, kun en pystynyt muuta kuin nukkumaan. Nyt taas pari päivää kulunut Pinnin kannalta ankeasti minimaalisten lenkkien kera. Naksutinkurssi jäi arvatenkin eilisen osalta välistä. Siinä kävi vielä lisäksi niin, että Pinni päätti alkaa pelkäämään moista meteliä pitävää laitetta. Yritin vaimentaa sitä sinitarralla, mutta se ei auttanut. Pitäisi nyt sulloa naksutin vielä johonkin rukkaseen ja alkaa kokeilemaan varovasti uudestaan. Vielä en ole jaksanut.

      98945.jpg

Leevi, taustalla Leevin tuhoja...

Leevi on ollut oikea riiviö taas. Kerrassaan kamala kani! Äsken oli pakko vaihtaa sen vessakuivikkeet niin eiköhän tyypin pitänyt mennä juuri sinä hetkenä häkkiinsä pissille, kun sen vessalaatikko ei ollut siellä. Ei sitten tullut mieleen käyttää ulkovessaa? Leevistä lähtee yhä vaan kamalasti karvaa ja sen häkkiä saa imuroida päivittäin karvoista. Laitoin taas ananasmehua sen juomapulloon suolitukosten varalta illalla ja aamulla koko pullo oli tyhjä! Ei ihme että pissittää. No se pullo on tosin vain tuollainen 300ml kokoinen, mutta silti. Taisi ananasmenhu maistua. Tänään oli muutenkin pakko tarttua imuriin, muuten ei enää huomaa milloin alkaa tervehtymään kun tukehtuu karvoihin. Nyt väsyttää taas aika kovasti. Ottaa voimille pienikin touhuilu.

  98944.jpg

  98948.jpg

  98949.jpg

  98963.jpg

Leevi oli pirteänä siivoilujen aikana. Nyt se taas lepäilee lempipaikassaan keittiön pöydän alla. Leevin uusin tempaus on alkaa aina öisin rummuttamaan, kun ruokakippo on tyhjä. Vapaaksi en sitä enää yöllä päästä, sen virheen menin tosin taas tekemään pari yötä sitten. Seuraus: Leevi nojatuolissa, Leevi ikkunalaudalla, Leevi kukkaruukussa... No hieman liioitellen, mutta kuitenkin, siinä ei nuku sitten enää kukaan. Vähän annan sille yöllä lisää ruokaa, mutta todella vähän, sitten jos aloittaa rummuttelun taas niin joudun käydä pitämässä sille puhuttelun, kuten viime yönä. Leevi yritti silloin lepytelläkseen nuolla sormeani, hellästi yritti myös maistaa, mutta lopetti heti kun tajusi ettei se ollut porkkana.

Pinni parka yrittää nukkua nojatuolissaan. "Mutta kuka pisti nämä tyynyt tähän?"

      98947.jpg

Nyt Pinni näkee unta ja haukahtelee unissaan. :) Minäkin menen nukkumaan.