161387.jpg

       161384.jpg

Aughnanuren kummituslinnan raunioita.

Terkkuja Irlannista! Reissu oli mitä mainioin. Tuli nähtyä sekä Dublinin cityelämää, että Länsi-Irlannin maaseutua. Kaikki sujui ongelmitta ja tuli todettua, että voihan sitä yksinkin reissata, etenkin tuollaisissa turvallisissa maissa. Yksin matkustus oli mulle ihan uusi kokemus ja kaikin puolin mielenkiintoinen sellainen. Yksin on helppoa ja ihan kivaakin matkustella muutama päivä, mutta pidemmän päälle alkaa yksinäisyys vaivata, varsinkin ulkona syödessä. No juu, mutta kaikki meni kaikinpuolin kivasti ja tässä vielä muutama foto:

               161380.jpg

        161388.jpg

Tämmöinen hauva asui hotellini vieressä Oughterardin kylässä Länsi-Irlannissa! Kuvassa ei siis ole Pinni.:)

         165142.jpg

Newgrange ja muut ihmettelijät.

         165137.jpg

         161371.jpg

Vege-aamiainen Bad Ass-kahvilassa, jossa Sinead O´Connor aikoinaan tarjoili.

               165150.jpg

               165207.jpg

En muuten ole eläessäni nähnyt niin paljon lampaita, lehmiä ja hevosia kuin Irlannissa. Niitä oli joka puolella!!! Ei tarvinnut kauan ajaa pois Dublinin keskustasta kun alkoi jo lammas-lehmä-heppa-laitumet. Heppoja oli etenkin länteenpäin matkustaessa todella paljon. Lampaita ja lehmiä oli joka paikassa ja ne asustivat vieläpä usein samoilla laitumilla. Irlannista jäi kaikinpuolin positiivinen kuva. Seuraavaksi täytyy reissata sinne vähän rauhallisempana ajankohtana eikä pahimpana turistiryysisaikana. Voisi silloin ehkä jopa kuulla hiukka enemmän sitä irkkuenglantia, eikä jenkkivääntöä, italiaa tai saksaa enimmäkseen.

Juu. Kotona on taas ihana olla ja tässä onkin ollut kaikenlaista järkkäiltävää, ettei ole ehtinyt aiemmin raportoimaan, vaikka maanantaista asti ollaan täällä taas asustettu koko sakki. Hankittiin muutamia uusia huonekaluja, joten järjestystä on joutunut uusimaan. Minä sain "maisterin" työpöydän, kirjahyllyn ja siskolta pyöreän ruokapöydän. Seurauksena Leevi muutti keittiöön:

           165176.jpg

Sisko oli tehnyt Leeville tuommoiset hienot portaat Leevin lomahoitola-aikana. :)

                165183.jpg

Pinnikin löysi pian oman loossin uuden työpöydän alta:

         165179.jpg

Että tämmöistä täältä tänään. Odotan jo innolla syksyn pirteän viileitä ja raikkaita kelejä, joilloin mekin jaksetaan Pinnin kanssa vaellella oikein megapitkiä lenkkejä ja ollaan muutenkin pirtsakoita, vaikka Pinnin pirtsakkuuteen ei nämä helteet pahemmin vaikuta, valitettavasti... :)